Показання до прийому у остеопата для дітей

Багато експертів з раннього розвитку радять показати дитину остеопату в перші тижні її життя, а також регулярно консультуватися з фахівцем в період активного росту.

Як може допомогти дитині остеопат?

Починаючи роботу з найменшим пацієнтом, остеопат обстежує дитину на наявність родових травм і порушень в роботі систем організму. При наявності показань буде проведено делікатне лікування, без хворобливих процедур і маніпуляцій.

Зараз на мапі Києва є місце, де проводять успішні діагностику та лікування захворювань, від яких страждають юні пацієнти. Штат центру здоров’я Soul & Body Center – це висококваліфіковані фахівці, якими міг би пишатися будь-який європейський центр відновлювальної терапії.

Як може допомогти остеопат дитині?

Крім профілактики і корекції порушень в роботі опорно-рухового апарату та хребта, остеопати працюють з поширеними дитячими захворюваннями. Остеопатія розглядає організм людини як єдину систему і шукає причину захворювання, а не тільки працює з симптомами.

В першу чергу, до остеопата варто звернутися, якщо дитині поставлений один з дагнозів:

  • заїкання: порушення мовного потоку, для якого характерні повтори складів, звуків, зупинки, нерішучість і збої ритму
  • затримка розвитку: мислення, уваги, пам’ять розвинена гірше, ніж наказано віковими нормами
  • кривошия: часто зустрічається у новонароджених, характеризується зміною нервів, м’яких тканин, кісток, які призводять до того, що дитина закидає голову назад, схиляє її вправо або вліво
  • гіперактивність і синдром дефіциту уваги (СДУГ): підвищена непродуктивна активність і гіперзбудливість
  • аутизм: складності в спілкуванні і соціалізації, повторюваними діями і дуже обмеженими

Спільне лікування у остеопата і вузького фахівця допоможе полегшити перебіг захворювання, а також комплексно опрацювати причину, яка спровокувала появу захворювання.

Лікування у остеопата проходить без стресу для дитини: фахівець взаємодіє максимально делікатно зі своїм пацієнтом, не доставляючи дискомфорту дитині. Так само, остеопатичні процедури не є травматичними та болючими для дитини – похід до лікаря запам’ятатися малюкові як приємний досвід і допоможе сформувати у дитини звичку піклується про своє здоров’я з ранніх літ.

Автор:

Читайте також

Передзвоніть мені
Записатись онлайн